Saf bileşenler nelerdir?
React'teki Pure Components JavaScript'teki Pure Functions gibi, aynı durum ve props değeri için aynı çıktıyı veriyorsa, bir React bileşeni bir Pure Component olarak kabul edilir. Önceki durum ve donanım verileri sonraki donanım veya durumla aynıysa, bileşen Yeniden oluşturulmaz.
İkincisi, saf bileşenin durumu olabilir mi? Saf bileşenler Bir React bileşeni , aynı durum ve aksesuarlar için aynı çıktıyı veriyorsa saf olarak kabul edilebilir . React, props ve state için yüzeysel bir karşılaştırmayla onlar için mustComponentUpdate() yöntemini uyguladığından, saf bileşenlerin bazı performans iyileştirmeleri ve oluşturma optimizasyonları vardır.
Ayrıca, saf bir bileşen ile normal bir bileşen arasındaki fark nedir?
Anladığım kadarıyla temel fark, olduğunu bir bileşen rerenders her zaman üst rerenders bakılmaksızın bileşenin sahne ve devlet değişti olsun. Öte yandan, bir saf bileşen , saf bileşenin özellikleri (veya durumu) değişmediği sürece, üst öğesi yeniden oluşturulursa yeniden oluşturulmayacaktır.
Reaksiyondaki bileşenler nelerdir?
Bileşenler, herhangi bir React uygulamasının yapı taşlarıdır ve tipik bir React uygulamasında bunlardan pek çoğu bulunur. Basitçe söylemek gerekirse, bir bileşen, isteğe bağlı olarak girdileri, yani özellikleri (props) kabul eden ve UI'nin (Kullanıcı Arayüzü) bir bölümünün nasıl görünmesi gerektiğini açıklayan bir React öğesi döndüren bir JavaScript sınıfı veya işlevidir .
Bir işlevi saf yapan nedir?
tembel tepki nedir?
Saf reaksiyon bileşeni ne zaman kullanılır?
Her zaman PureComponent kullanmalı mıyım?
sığ karşılaştırma nedir?
Tepki nesne yönelimli mi?
Yüksek dereceli bileşen nedir?
Tepki veren çocuk nedir?
PureComponent'i ne zaman kullanmamalısınız?
Durum bilgisi olmayan bileşenler daha mı hızlı?
İşlevsel bileşen nedir?
Durumsuz bileşen nedir?
Bir bileşenin nasıl tepki vermesini sağlarsınız?
- Bir sınıf bileşeni oluşturma. Bir sınıf bileşeni oluşturmak için ona bir isim vermemiz gerekecek.
- Bir sınıf bileşenine durum ekleme.
- JSX'imizi render metodu ile render ediyoruz.
- Bileşenimizdeki Özel İşlevler.
- Bir bileşen kullanma.
- Aksesuarlar.
- Bileşen içinde sahne alma.
- Kodu tamamlayın.