Dropbox'ın süresi dolduğunda dosyalara ne olur?

Sorulan: Tibisay Curbelo | Son Güncelleme: 10 Şubat 2020
Kategori: teknoloji ve bilgi işlem veri depolama ve depolama
3.9/5 (2.149 Görüntüleme. 40 Oy)
Dropbox Plus veya Dropbox Professional deneme süreniz sona erdiğinde : Fikrinizi değiştirirseniz, Dropbox dosyalarınızın silinen sürümlerini 30 gün boyunca saklar. Düşürülmüş depolama kotanızı aştıysanız , Dropbox dosyalarınızı senkronize etmeyi durdurur.

Ayrıca bilmek, Dropbox'taki dosyaların süresi doluyor mu?

Ücretli hesabınızın süresi dolarsa veya düşürülürse ya da bir promosyon tarafından hesabınıza verilen alan sona ererse , Dropbox klasörünüzdeki tüm dosyalar bilgisayarlarınızda, telefonlarınızda ve Dropbox web sitesi aracılığıyla sizin için kullanılabilir olmaya devam eder.

Benzer şekilde, Dropbox bağlantılarının süresi neden doluyor? Paylaşılan bağlantılarınız için sona erme tarihleri ​​belirleyin. Dropbox Professional ve Business müşterileri, dropbox .com'da veya Dropbox mobil uygulamasında paylaşılan bir bağlantı için bir sona erme tarihi oluşturabilir, değiştirebilir veya kaldırabilir. Kişiler paylaşılan bağlantıya yalnızca sona erme tarihine kadar erişebilecek. Bağlantının ne zaman sona ermesini istediğinizi seçin.

Sonuç olarak, Dropbox'ı yenilemezsem ne olur?

Dropbox abonelik veya denemeyi iptal veya abonelik süresi dolarsa, hesabınız faturalandırma döngüsünün veya deneme sonunda Dropbox Temel (ücretsiz) hesabına sürümüne geçirilecektir. Ek olarak: Tüm dosya ve klasörlerinize erişmeye devam edeceksiniz.

Dropbox'ı düşürürsem dosyalarıma ne olur?

Hayır, bir Business aboneliğini yükseltmek veya düşürmek , hesabınızdan hiçbir dosyayı kaldırmaz. Hesabınızı geçiş yaparsam Merhaba, Dropbox dosyalarınızı orada silmez. Olacağını Tüm hesap değişiklikten sonra OverQuota ise senkronizasyon durur olmasıdır.

32 İlgili Soru Yanıtı Bulundu

Dropbox dosyaları sonsuza kadar saklar mı?

Dropbox , silinen dosyaları yalnızca 30 gün saklar , bu nedenle dosyanın silindiğini fark etmeniz ve ondan önce kurtarmanız gerekir. “Genişletilmiş Sürüm Geçmişi”ne sahip profesyonel aboneler, bir yıla kadar dosyaları kurtarabilir.

Dropbox'tan silmek bilgisayardan silinir mi?

Evet. Dropbox'ı bilgisayarınızdan kaldırmak yalnızca yazılımı kaldırır, DB sunucularından veya Dropbox klasöründen hiçbir dosyayı kaldırmaz .

Dropbox etkin olmayan hesapları siler mi?

Ben bir şey gerekiyor mu? Dropbox Basic (ücretsiz) hesabınızı artık istemiyorsanız, onu kendi haline bırakabilirsiniz. 12 aylık hareketsizliğe ulaştıktan 90 gün sonra hesabınız otomatik olarak devre dışı bırakılır ve dosyalarınız silinir .

Kalıcı olarak silinen Dropbox dosyalarını kurtarabilir misiniz?

Dropbox, silinen tüm dosyalarınızı 30 gün boyunca (veya Dropbox Business hesabınız veya Genişletilmiş Sürüm Geçmişi olan bir Dropbox Pro hesabınız varsa daha uzun süre) Çöp Kutusu'nda tutar. Kalıcı önemli dosya veya klasör silindiğinde Yani, Dropbox web sitesinde geri Çöp Kutusundan onları almak için deneyebilirsiniz.

Dropbox'taki dosyaları silmek yer açar mı?

Alanı temizlemek için dosyaların kalıcı olarak silinmesine gerek yoktur. Bunları silmek yeterlidir. Silinen Dosyaları bölümünde Dosyalar depolama kotasına yoktur. Dropbox hesabınızın dolu olduğunu söylüyorsa, hala dolu demektir.

Dropbox dosyalarımı silecek mi?

Dropbox , üzerlerinde herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan dosyalarınızı silmez . Bu cümlenin son kısmı çok önemli. Siz veya bu dosyalara erişimi olan başka biri bunları silerse, Dropbox yapması gerekeni yapar ve silme işlemini tüm cihazlarla ve kullanıcılarla senkronize eder.

Dosyalarım neden Dropbox'ta görünmüyor?

Senkronize edilmeyen dosyalar bir paylaşılan klasördeyse, bunun iki yaygın nedeni vardır: ya artık o paylaşılan klasörün üyesi değilsiniz ya da o klasörde dosyanın farklı bir sürümü var. Paylaşılan bir klasör eksikse: Dropbox'ınıza yeniden ekleyebileceğiniz klasörlerin listesini kontrol edin.

Dosyaları silmeden Dropbox'tan nasıl kaldırırsınız?

Bir klasörü kalıcı olarak kaldırma
  1. dropbox.com'da oturum açın.
  2. Dosyalar'ı tıklayın.
  3. Dropbox hesabınızdan kalıcı olarak kaldırmak istediğiniz paylaşılan klasöre gidin.
  4. Klasörün yanındaki Paylaş'ı tıklayın.
  5. Adınızın yanındaki açılır menüyü tıklayın.
  6. Erişimimi kaldır'ı tıklayın.

Dropbox işsiz kalırsa ne olur?

Cevap verdiğiniz konu: Dropbox iflas ederse ne olur ? Veri Dropbox senkronizasyon klasöründe bulunması olduğundan, olur tek şey artık çevrimiçi olmadığıdır. Senkronizasyon değil seçerseniz, o zaman verileri kaybedersiniz. Ancak iflas, her durumda iş dışı ile eşit değildir.

Dropbox'ı iptal edersem fotoğraflarıma ne olur?

İptal edilen bir abonelik nedeniyle dosyalar silinmez. Sadece size dosya kotasının üzerinde iseniz artık senkronize etmek mümkün olmaz. Dosyalarınıza Dropbox web sitesinden hala erişilebilir. Bu gibi durumlarda, yeniden abone olmak eşitlemeyi yeniden etkinleştirecektir.

Dropbox'ın maliyeti nedir?

Dropbox 500GB için ayda $ 49.99 200GB için, 100GB için ayda $ 19.99 $ aylık 9.99 maliyet ve kullanılan Pro. Kullanıcıların dosyaları erişebilmesi için bir zaman sınırı belirleyebilirsiniz. Varsayılan kez bir gün ve bir hafta, ama kesin bir saat seçebilir.

Dropbox basic'in maliyeti var mı?

Ayrıca - A Dropbox Temel hesabı ücretsizdir ve mekânın 2 GB içerir. Dropbox'a bilgisayarınızdan, telefonunuzdan veya tabletinizden erişmek için ücretsiz uygulamalar indirebilirsiniz.

Dropbox aboneliğimi nasıl yenilerim?

Dropbox Business abonelikleri, aylık veya yıllık olarak otomatik olarak yenilenir . Ekip yöneticileri, Yönetici Konsolu'nda planlarında değişiklik yapabilir.
  1. Faturalandırma yönteminizi değiştirmek için Faturalandırma sekmesinde Fatura bilgilerini güncelle'ye tıklayın.
  2. Aboneliğinizi yenilemek istemiyorsanız, planınızı iptal edin'e tıklayın.

Ücretsiz bir Dropbox planı var mı?

Dropbox Basic hesabı 2 GB depolama alanıyla gelir ve her zaman ücretsizdir . Yalnızca kişisel dosyalar için Dropbox'ı kullanıyorsanız siz Dropbox'ı denemek istiyorsanız veya eğer Dropbox Temel en iyisidir. Daha fazla depolama alanına veya özelliğe ihtiyacınız varsa, farklı Dropbox planları hakkında bilgi edinin ve sizin için doğru planı seçin.

Süresi dolmuş bağlantıları nasıl kurtarırım?

Günlükteki her giriş için İşlem Kimliği altında bulunan yeşil Bağlantıları Yeniden Etkinleştir düğmesini kullanarak bağlantıları doğrudan İşlem Günlüğünüzden yeniden etkinleştirebilirsiniz . Süresi dolan indirme bağlantılarını işlem başına maksimum 5 defaya kadar yeniden etkinleştirebilirsiniz .

Birinin Dropbox'ıma erişmesine izin verebilir miyim?

Biriyle bir bağlantı paylaştığında, onlar dropbox'ı .com üzerinde dosya veya klasörü görüntüleyebilir. E-posta, Facebook, Twitter, anlık mesaj, sosyal ağlar aracılığıyla istediğiniz yere bağlantı gönderebilirsiniz . Onlar Dropbox hesabınız yoksa bile sen kimseyle bu bağlantıları paylaşabilirsiniz.

2 Dropbox hesabım olabilir mi?

CloudFuze'un uygulaması, kullanıcıların tek bir bilgisayardan aynı anda birden fazla Dropbox hesabı eklemesine ve erişmesine olanak tanır. Ayrıca CloudFuze, Web, masaüstü, IOS ve Android uygulamalarına sahiptir ve tüm bulut depolama dosyalarınıza PC'nizden, akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kolay erişim sağlar.